Konfirmation uden bekymringer

Når familiens unge bliver konfirmeret og dermed træder ind i de voksnes rækker, er det en stor dag. En dag der skal fejres efter alle kunstens regler. Men også en dag, der langt fra er billig at fejre. Konfirmanden skal selvfølgelig have et flot sæt konfirmationstøj og også gerne andendagstøj til dagen derpå. Måske skal han eller hun transporteres fra kirken i hestevogn eller sportsvogn. Derudover skal der købes gaver og holdes konfirmationsfest for familie og venner. Uanset hvor lavpraktisk og økonomisk bevidst man er, så løber det hurtigt op.

 

Lån penge til den store dag

Som forældre ønsker man altid at gøre det så godt som muligt for sine børn. Det gælder også i forbindelse med en konfirmation, som naturligvis skal markeres og festliggøres. Men et er intentioner og ønsker. Et andet er økonomi og muligheder. Er det svært at få enderne til at nå sammen i forbindelse med et sådan arrangement? Så er der hjælp at hente hos blandt andet Folkelånet. Og du bestemmer selv om du ønsker at låne nogle få tusinde kroner eller et større beløb.

Undgå at stå til regnskab

Det er både nemt og hurtigt, at låne penge på denne måde. Og du slipper samtidig for at skulle stå til regnskab for, hvad pengene skal bruges til. Så ønsker du at overraske konfirmanden med en afhentning i Rolls Royce, så er der ingen hævede øjenbryn over det. Ansøgningen foregår online og efterfølges af en individuel kreditvurdering. Derefter udbetales pengene til din NemKonto i løbet af ganske få dage, og du kan gå i gang med at forberede festlighederne! De eneste krav til et sådan lån er, at du er minimum 21 år og ikke er registreret i RKI.

Sammenlign låneudbydere

Der findes imidlertid også andre steder at låne penge til det du mangler penge til. Om det er leje af lokaler, tøj til konfirmanden eller cateringfirmaet der skal stå for maden til festen. Således finder der en række sider, der samler de mange låneudbydere. Her kan du hurtigt få et overblik og finde netop det lån der passer dig bedst. Her kan du typisk finde lån helt ned til 500 kroner og op til over 300.000 kroner.

Husk det med småt

For at finde det mest optimale lån skal du være opmærksom på begrebet ÅOP. Årlige omkostninger i procent. Det viser nemlig de samlede omkostninger ved et givent lån og gør det nemt at sammenligne de forskellige låneudbyderes priser. Og dermed også finde frem til det billigste lån. Pas dog på med at låne mere end du reelt har behov for. For der er jo tale om et lån, der skal betales tilbage indenfor et nærmere defineret tidsrum. Men ind til da kan du glæde dig over, at det er muligt at holde lige netop den konfirmation og konfirmationsfest, som gør dagen helt og aldeles uforglemmelig! Lån penge allerede i dag og slip for bekymringerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *