Den perfekte underholdning til den store dag

Det er en stor dag, når ens børn skal konfirmeres. For mange er det også en dag, som både konfirmanden og ikke mindst forældrene har glædet sig til længe. Og forberedt sig på næsten lige så længe. Og nu er det endelig nu! Dagen er kommet. Og det skal da fejres! Traditionen tro, starter festlighederne med en ceremoni i kirken, hvor konfirmanderne ikke alene bekræfter dåben, men også for alvor træder ind i de voksnes rækker. En ofte højtidelige ceremoni, men også en smuk og festlig en af slagsen. Og så snart det er overstået, så er det tid til at fejre dagen med venner og familie. Men hvordan?

Suppe, steg og is – eller havefest?

underholdning til konfirmationenDer er mange forskellige måder at fejre en konfirmation på. Og hvordan den enkelte familie vælger at gøre det, kan afhænge af mange forskellige ting. Nogle foretrækker en traditionel konfirmationsfest med suppe, steg og is i et lejet lokale. Andre holder det som en mere uformel havefest derhjemme. Og andre igen rejser måske væk og fejrer det under fjerne himmelstrøg. Der er intet der er mere rigtigt eller forkert end andet. Så længe det er en dag, som også konfirmanden kan nyde at være en vigtig del af.

Sange, taler – og standup!

Der er dog visse traditioner forbundet med de fleste konfirmationsfester. Nemlig at der er gaver til konfirmanden. At der er lidt godt at både spise og drikke. Og at der – i langt de fleste tilfælde – også bliver holdt taler og sunget sange forfattet til lejligheden. Men der er også andre muligheder for festlige indslag, som ikke kræver at man er den store taler eller god til at rime på vers. Ønsker I underholdning til konfirmationen, men er i tvivl om hvad, så er der mange gode idéer at hente på nettet. En af de ting, særligt de unge er vilde med, er stand-up. Så hvorfor ikke hyre en sjov standupper til at sætte lidt ekstra fut i festen?

Overrask konfirmanden med et standup show

Der findes i dag et væld af stand-uppere i Danmark. Hvem I skal vælge, afhænger selvfølgelig at, hvad I – og ikke mindst konfirmanden – synes er sjovt. Måske er han eller hun mest til klassisk stand up med punchlines der sidder lige i skabet. Måske må det gerne balancere lige på grænsen. Eller også må det gerne krydres med musik eller måske endda trylleri? Gå på opdagelse og se hvad de enkelte kunstnere tidligere har lavet af sjove ting – så kan I bedre danne jer et indtryk af, hvem der eventuelt kunne passe til netop jeres konfirmationsfest!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *